POTAé KING KUMPIR POOLSTERSTRAAT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 105 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Potaé King Kumpir Poolsterstraat. Meer weten? Ontdek meer

11 mei 2024 om 20:31 Het eten was er binnen de gestelde tijd dus dat is top. Leuk om een keer wat anders thuis te laten bezorgen en het is zeker smakelijk! Ik vond het lastig om de portie grootte in te schatten maar 1 aardappel is ruim voldoende voor 1 volwassenen.
25 apr 2024 om 18:00 Was weer heerlijk. En een supersnelle en vriendelijke bezorging. Volgende x zoete aardappel
2 apr 2024 om 14:09 Bestelling niet zoals besteld. Extra kip op de verkeerde aardappel. Aardappel geleverd zonder saus. Zonder bestek. Jammer. Voor de prijs verwacht je wel iets.
24 mrt 2024 om 19:22 Eten was helaas niet meer warm en bestelling was niet compleet. Geen hummus bij falafel geleverd en 2 fernandes besteld maar 1 geleverd. Tip: wellicht een idee om de wrap en vulling apart en saus te verpakken zodat je de wrap thuis zelf kunt vullen.
10 mrt 2024 om 13:21 Was ok heb eerder warmer en lekkerder hier gegeten dit keer was het echt niet eens warm moest alles weer in de magnetron opwarmen
9 mrt 2024 om 18:31 Kumpir is fantastisch, heel erg lekker! Patat helaas slap.
2 mrt 2024 om 2:38 De vorige keer dat ik een bestelling plaatste kreeg ik na een uur een melding dat mijn bestelling geannuleerd was. Dat vond ik ongepast. Ik wilde het nog een kans geven en heb een bestelling geplaatst. En was achteraf tevreden.
21 feb 2024 om 20:18 Bezorgtijd prima maar bestelling klopte niet
21 feb 2024 om 14:54 The quantity for kumpir spicy chicken was equal to kumpir kid meal. The taste was good, food was warm too. Can be less pricy.
16 feb 2024 om 14:47 De bezorger sprak nauwelijks Nederlands
9 feb 2024 om 22:04 Heb bijna 2 uur (!!) moeten wachten, terwijl ik echt dichtbij woon. Er kwam zomaar telkens extra tijd bij. Het eten was koud en er zat zo veel saus op dat alles alleen naar dat smaakte. Ik ga hier niet meer bestellen.
24 jan 2024 om 17:39 Eten kwam te laat koud en ook nog eens de helft niet mee geleverd telefoon zeggen gewoon jammer voor je echt niet te doen dit